Brixhuus-familien, som blandt andet står bag ejendomsudviklingsselskabet Svanen Gruppen. Brixhuus, der etablerede Brixhuus-koncernen i 1992. Til venstre ses Morten Brixhuus, i midten Ingemann Brixhuus og til højre Michael Brixhuus. Foto: Brixhuus A/S.

Brixhuus-familien øger bundlinjen i nyt årsregnskab – har 1.500 lejligheder og rækkehuse i pipelinen

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder