Grunden i Frederikssund, som skal bruges til boligbyggeri. Foto: Google Earth.

Ikano Bolig opkøber landbrugsgrund til udvidelse af stort boligprojekt

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens største opkøb kommer fra ejendomsudvikleren Ikano Bolig. Ikano Bolig har købt en grund i Frederikssund til knap 18,5 millioner kr. som er en udvidelse af selskabets megaprojekt i Vinge, hvor man vil bygge over 1.800 boliger.

Dagens andet opkøb er en industriejendom i Silkeborg som ejendomsinvestoren Hvitved Ejendomme har opkøbt for 13,1 millioner kr. Ejendommen huser markedsføringsselskabet Visuel Print, som også er tidligere ejer af ejendommen.

Dagens handelsliste:

Gammel Slangerupvej 6, 3600 Frederikssund (18.570.000 DKK)

Køber: Ikano Bolig Frederikssund ApS

Sælger: Jørn Steenstrup

 

A.C.Illums Vej 9, 8600 Silkeborg (13.155.555 DKK)

Køber: Hvitved Ejendomme ApS

Sælger: Visuel Holding ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her





I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder