Mileparken 39, 2730 Herlev. Foto: Google Streetview.

McDonalds solgt for 30,5 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens største handel på 30,5 millioner kr. er et opkøb af en McDonalds og en Shell-tank fra investeringsselskabet Food Folk Danmark, som driver adskillige McDonalds-fastfood restauranter rundt i landet. Samtidig har selskabet også købt Shell-tanken på grunden. Dagens anden handel er en industrigrund på den midtsjællandske by Kirke Såby, som fødevaregiganten Dagrofra har købt for 10,6 millioner kr.

Dagens handelliste:

Mileparken 39, 2730 Herlev (30.552.375 DKK)

Køber: Food Folk Danmark ApS

Sælger: INNOVATER REC 1 A/S

Hornsherredvej 3, Lyndby, 4060 Kirke Såby (10.600.000 DKK)

Køber: Dagrofa ApS

Sælger: Borrevejlecenteret ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder