Okavangovej 1, Frederikssund. Foto: Google Streetview.

Ejendomsinvestor køber stort rækkehusområde i Nordsjælland

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Der optræder to handler på dagens liste. Dagens største handel er købet af Okavangovej 1 i Frederikssund, som er et større rækkehusområde ejendomsinvestoren N7 Dalhaven Stensløse har erhvervet. Dagens anden handel på 10,5 millioner kr. er en industrigrund i Haslev på Sydsjælland. Handlen har foregået mellem to privatpersoner.

Okavangovej 1, Vinge, 3600 Frederikssund (40.000.000 kr.)

Køber : N7 Dalhaven Stenløse ApS

Sælger: Deltahusene ApS

Grønlandsgade 8, 4690 Haslev (10.500.000 kr.) 

Køber Mike Valencia Nielsen

Sælger Kjeld Kristen Nørhave

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder