Hovedgaden 169, Hasselager. Foto: Google Street View.

Coop køber byggegrund af Aarhus Kommune nær sit eget lager

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Der optræder kun en enkelt handel på dagens liste. Der er tale om en byggegrund, der ligger i Hasselager lidt syd for Aarhus. Det er Aarhus Koummune, der sælger til Coop til en pris af knap 21 millioner kr. Grunden ligger i umiddelbar nærhed af et af Coops store forsyningscentre.

Dagens handelsliste

Hovedvejen 169, Kattrup, 8361 Hasselager (20.800.894 DKK)
Køber COOP DANMARK A/S
Sælger Aarhus Kommune
Søndergade 16A, 7752 Snedsted (16.750.000 DKK)
Køber Cithy Ejendomme ApS
Sælger Henning Larsen

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder