Ejendommen Jernbanegade 83 i Haslev. Foto: Google Street View

Større beboelsesejendom i Haslev er handlet for 22 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Der optræder kun en enkelt handel på dagens liste. Der er tale om en ejendom på Jernbanegade i Haslev, der omfatter 24 boliglejemål med en samlet størrelse på 1711 kvm og et enkelt mindre erhvervslejemål på 104 kvm, hvor der i dag er solcenter.

Dagens handelsliste

Jernbanegade 83, 4690 Haslev (22.226.500 DKK)
Køber Mulebo ApS
Sælger KISS REAL ESTATE ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder