Billede fra MG Park Fredericia. Foto: CBRE.

CBRE investerer i store logistikprojekter i Greve og Fredericia

CBRE Investment Management har med to store handler købt sig yderligere ind på det danske marked for logistikejendomme. Det drejer sig om ejendomme og projekter i MG Park i Greve og MG Park Fredericia, der begge har været ejet af det belgiske ejendoms- og investeringsselskab MG Real Estate.

I Greve har CBRE købt de tilbageværende seks enheder i MG Park, hvoraf kun én af dem er færdigopført. Der er tale om 52.000 kvm lager og knap 2.600 kvm kontor, som kommer oven i de fem enheder på 52.000 fuldt udlejede kvadratmeter, som CBRE allerede ejer i MG Park Greve. Totalt set er der dermed tale om mere end 100.000 kvadratmeter.

I Fredericia udvider CBRE og MG Real Estate det joint venture, som allerede omfattede to fuldt udlejede ejendomme. Nu føjes yderligere tre ejendomme til det fællesejede selskab, som dermed råder over næsten 60.000 kvm centralt placeret i MG Park Greve og 150.000 kvm ialt.

– Med stærke lejerfundamentaler og modstandsdygtig efterspørgsel efter logistik i Danmark, er vi meget tilfredse med at have overtaget disse aktiver. Danmark har oplevet stærke fundamentaler over de seneste 24 måneder, og vi tror, at disse topmoderne lageraktiver vil sikre stabile indtægter til vores fonde, siger Justine Weber Bret, der er Director of Asset Management & transaction Logistics in Norden for CBRE.

Opkøbet betyder, at CBRE Investment Managements samlede europæiske logistikportefølje udgør 8,5 millioner kvadratmeter fordelt på 13 lande.

Læs mere om MG Park Greve her

Læs mere om MG Park Fredericia her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder