Rutger Arnhult. Foto: Jesper Orrbeck

Rutger Arnhult træder omgående ud af Castellum-bestyrelse

Der har i længere tid været uro på både chefgangen og i bestyrelsen hos det børsnoterede svenske ejendomsselskab Castellum, og den ser ud til at fortsætte.

Rutger Arnhult har således meddelt, at han udtræder af bestyrelsen med omgående virkning.

Storaktionæren Rutger Arnhult, der via sit investeringsselskab M2 Asset Management ejede knap 20 procent af aktierne, påtog sig som bestyrelsesformand opgaven som adm. direktør tilbage i januar sidste år. Det skete, da Biljana Pehrsson blev afskediget efter bare halvanden måned på posten.

14. december sidste år meddelte Arnhult så, at han ville stoppe som adm. direktør, og at han ikke ville genopstille til bestyrelsen ved næste generalforsamling.

Siden har Castellum udpeget bestyrelsesmedlemmet Joacim Sjöberg som midlertidig adm. direktør, indtil den rigtige afløser er fundet.

Undervejs i forløbet har der været flere udskiftninger på ledende poster og i bestyrelsen. Senest forlod Anna Kinberg Batra bestyrelsen i sidste uge – dog ikke på grund af uenighed, men fordi hun er udpeget som såkaldt landshøvding i Stockholm.

Rutger Arnhult solgte, presset af de kraftige kursfald på svenske ejendomsselskaber, i oktober en stor del af M2’s aktiepost i Castelllum til finansmanden Roger Akelius. M2 ejer dog fortsat omkring seks procent af aktierne i selskabet.

Læs mere om balladen i Castellum her

Læs mere om udnævnelsen af Joacim Sjöberg som midlertidig adm. direktør her

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder