Kronprinsessegade 8 i København. Foto: Nordicals.

Kronprinsessegade 8 kostede 169 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Listen toppes af handlen, der blev omtalt her på siden onsdag, hvor Copi Group overtog revisorernes brancheforening FSR’s ejendom på Kronprinsessegade i København K. Her blev salgsprisen omtalt som værende “trecifret”, men nu er der altså sat et eksakt beløb på.

Dagens handelsliste

Kronprinsessegade 8, 1306 København K (169.000.000 DKK)
Køber KPG 8 ApS
Sælger FSR – danske revisorer
Glimvej 19A, Glim, 4000 Roskilde (38.440.635 DKK)
Køber NCC Industry A/S
Sælger Aase Bak Salmonsen
Lars Salmonsen
Jens Salmonsen
Måløv Byvej 25, 2760 Måløv (23.600.000 DKK)
Køber CALUM Måløv K/S
Sælger MIDTGAARDS EJENDOMSUDLEJNING ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder