Erhvervsgrunden ved E45-motorvejens afkørsel 65, hvor et nyt logistikcenter er på vej. Foto: Google Street View.

Hub 65-grunde ved Kolding kostede 32 millioner

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

På dagens liste finder man to erhvervsgrunde, som vi har omtalt her på Estate Media. Det drejer sig om to grunde, der indgår i Hub 65-projektet, som du kan læse mere om her.

Her har Hines sammen med Stender Innovation planer om at opføre 130.000 kvadratmeter logistik på et 50 hektar stort areal. De to nyindkøbte grunde supplerer en grund, som Stender tidligere har erhvervet sig.

Dagens handelsliste

Andreas Schous Vej 4, 6000 Kolding (17.409.187 DKK)
Køber StenderHUB65 ApS
Sælger Kolding kommune
Ejendom uden officiel adresse, beliggende i 6000 Kolding. (14.807.900 DKK)
Køber StenderHUB65 ApS
Sælger Anders Johannes Schou

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder