Ejendommen Nørrebrogade 209, hvor Københavns Kommune har købt første- og andensalen. Foto: Google Street View

Københavns Kommune køber endnu en etage i Nørrebro-ejendom

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Den dyreste handel på dagens transaktionsliste er ikke en hel ejendom, men en etage i Nørrebrogade 209 – nærmere betegnet 2. sal, der omfatter 2159 kvm og som Københavns Kommune har købt. Kommunen har tidligere erhvervet sig førstesalen og har planer om at etabelere en daginstitution og en tandklinik på adressen. Stueetagen i ejendommen er i øvrigt lejet ud til Lidl og blev for nyligt solgt til sydafrikanske JT Property Group. Læs mere om den handel her 

Listen indeholder også ejendommen Adgangsvejen 3 i Esbjerg, hvor Skat tidligere holdt til. Ejendommen, der ligger nær havnen, har stået tom i mange år, uden at nogen købere har meldt sig. Men kort før nytår slog familien Villemoes fra lokalområdet til og købte den for 16 millioner kroner – et væsentlig nedslag i forhold til den oprindelige udbudspris på 35 millioner kroner.

Dagens handelsliste

Nørrebrogade 209C, 2., 2200 København N (70.000.000 DKK)
Køber KØBENHAVNS KOMMUNE
Sælger I/S NØRREBROGADE 209
Adgangsvejen 3, 6700 Esbjerg (16.000.000 DKK)
Køber VILLEMOES HOLDING ApS
Sælger STATENS EJENDOMSSALG A/S
Vestvejen 172, 6200 Aabenraa (11.379.800 DKK)
Køber CJ Ejendomsinvest ApS
Sælger Ejendomsselskabet Sjælland-Fyn A/S

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder