Sivlandvænget 2 i Odense. Foto: Google Street View

Falck køber to ejendomme af Danske Leasing

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens liste indeholder en intern handel mellem to selskaber i Bach Gruppen vedrørende en tidligere møbelfabriksgrund ved Skive, hvor der er ved at blive opført 64 lejligheder.

Derudover har Falck Danmark købt to ejendomme af Danske Leasing i henholdsvis Aalborg og Odense, hvor de indtil nu har været lejere.

Endelig finder man to 365 Discount-butikker, som aarhusianske Blue Capital kort før nytår som et samlet kommanditselskab med 10 anparter. Læs mere om Blue Capitals 2022 her 

Dagens handelsliste

Bakkehøjden 42, 7800 Skive (23.500.000 DKK)
Køber BYGGESELSKABET AF 27. MAJ 2008 A/S
Sælger BACH GRUPPEN EJENDOMME A/S
Håndværkervej 27, 9000 Aalborg (19.180.000 DKK)
Køber FALCK DANMARK A/S
Sælger DANSKE LEASING A/S
Dr Sells Vej 1, 4293 Dianalund (19.109.069 DKK)
Køber K/S Sjællandsk Detail, Gørlev-Dianalund
Sælger COOP DANMARK A/S
Sivlandvænget 2, Hjallese, 5260 Odense S (17.314.000 DKK)
Køber FALCK DANMARK A/S
Sælger DANSKE LEASING A/S
Kirkevangen 26, 4281 Gørlev (16.290.931 DKK)
Køber K/S Sjællandsk Detail, Gørlev-Dianalund
Sælger FAKTA A/S

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder