Ejendommen Petersmindevej 6 i Viborg, hvor Gøma holder til. Foto: Google Street View

Gyllevognsfabrik i Viborg solgt for 21 millioner

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens dyreste handel er ejendommen Petersmindevej 6, hvor gyllevognsfabrikanten Gøma holder til. Ejendommen består af to bygninger med et samlet areal på 5904 kvm på en knap 3 hektar stor grund. Den er købt af Samson Agrolize-koncernen, der ejer Gøma. Sælger er Spar Nord.

Derudover indeholder transaktionslisten en handel, hvor nogle boligenheder oven på en nyopført Lidl-butik i København NV skifter hænder.

Dagens handelsliste

Petersmindevej 6, 8800 Viborg (21.220.933 DKK)
Køber Samson Agrolize A/S
Sælger SPAR NORD BANK A/S
Peter Rørdams Vej 4, 1. 1, 2400 København NV (20.897.500 DKK)
Køber KBH Nordvest ApS
Sælger Lidl Danmark K/S

Se alle transaktionslister fra Resights her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder