Faaborgvej 248 i Odense SV. Foto: Google Street View

Logistikejendom ved Odense handlet for 21 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

I toppen af dagens liste optræder en lagerejendom, der ligger i Odenses sydvestlige udkant nær motorvejsafkørsel 56. Bygningsarealet er på 16.235 kvm, og den ligger på en 75.127 kvm stor grund.

Dagens handelsliste

Faaborgvej 248, Dyrup, 5250 Odense SV (21.200.000 DKK)
Køber JANSEN EJENDOMME II A/S
Sælger ERHVERVSPARKEN FALSTERSVEJ ApS
Hospitalsgade 8, 8700 Horsens (13.000.000 DKK)
Køber Nordic Sport Invest 2 ApS
Sælger OMJ EJENDOMME ApS
Københavnsvej 205, 4000 Roskilde (11.000.000 DKK)
Køber AO INVEST A/S
Sælger Kim Mikael Larsen
Torben Gad Laursen

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder