Haderslev Sygehus. Foto: Freja Ejendomme.

Et helt sygehus i Haderslev: 15 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

På dagens liste finder man det tidligere Haderslev Sygehus, der blev opført i 1975 og taget ud af brug i 2014. Det blev i 2022 solgt til en investorgruppe, som har givet 15 millioner kr. for ejendommen og vil indrette boliger i den store bygning. Læs mere om handlen her

Listen indeholder også en ubebygget grund på sydsiden af Vigerslev Station, som er blevet købt af et datterselskab til Rema 1000-butiksudvikleren RSP Ejendomsudvikling.

Dagens handelsliste

Thorvald Bindesbølls Plads 1, 1799 København V (52.500.000 DKK)
Køber CPH Newco1dk ApS
Sælger Kaphi Ejendomme ApS
Ejendom uden officiel adresse, beliggende i 2500 Valby. (24.500.000 DKK)
Køber VIGERSLEV STATIONSTORV A/S
Sælger KØBENHAVNS KOMMUNE
Skallebækvej 7A, 6100 Haderslev (15.000.000 DKK)
Køber Udsigten Haderslev ApS
Sælger STATENS EJENDOMSSALG A/S

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder