Joacim Sjöberg, adm. direktør for Castellum.

Castellum udpeger Joacim Sjöberg som midlertidig topchef

Der er fortsat ingen afklaring på, hvem der fremover skal lede det svenske ejendomsselskab Castellum, efter at Rutger Arnhult opsagde sin stilling i december. Men selskabet, der har en dansk portefølje med en værdi i omegnen af fire milliarder kroner, har udpeget en midlertidig adm. direktør, som er fundet i egne rækker.

Det er Joacim Sjöberg, der har siddet i selskabets bestyrelse siden 2020, der med omgående virkning tager over efter Arnhult, som fratræder.

– Jeg er meget tilfreds med, at Joacim Sjöberg har sagt ja til opgaven, mens vi er i gang med at rekruttere en ny adm. direktør. Bestyrelsen og jeg har stor tiltro til, at Joacim Sjöberg er den rette til at lede selskabet, indtil en ny adm. direktør kan tiltræde, siger bestyrelsesformand Per Berggren.

Rutger Arnhult blev topdirektør i Castellum i januar sidste år, hvor han skiftede fra en position som bestyrelsesformand, da Biljana Pehrsson blev afskediget efter knap 1,5 måned som direktør for et af Nordens største erhvervsejendomsselskaber.

Det var Castellums integration af det svenske ejendomsselskab Kungsleden, der angiveligt var årsag til bruddet med Biljana Pehrsson.

Læs også Problemerne i Castellum fortsætter – ny topdirektør afskediget efter en måned

Læs også Castellum kører ny topdirektør i stilling efter uskønt forløb

Castellum, der er børsnoteret på Nasdaq Stockholm Large Cap, havde 30. september en samlet ejendomsportefølje med en værdi på 186 milliarder svenske kr. – omkring 127 milliarder danske kr. – inklusive ejerandelen af det norske ejendomsselskab Entra ASA.

Læs mere om de mange rokader på ledelsesgangen i Castellum





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder