Kontorejendom i Vejle topper tirsdagens transaktionsliste

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens liste føres an af en handel i Vejle, hvor en kontorejendom er handlet for knap 19 millioner kroner. Ejendommen på godt 1200 kvm har været udbudt af Colliers som en del af en sale and lease back-aftale med lejeren, Danske Diakonhjem, der bygger og driver plejehjem.

Dagens handelsliste

Skomagervej 11C, 7100 Vejle (18.950.000 DKK)
Køber RIECK-ANDERSEN’S FAMILIEFOND
Sælger Fonden Danske Diakonhjem
Agenavej 24, 2670 Greve (18.250.000 DKK)
Køber BWT Danmark A/S
Sælger AXDAL HOLDING ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder