Unovej 1, Hundested. Foto: Google Street View

Modermælkserstatningsfabrik i Hundested solgt for 27 millioner

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Fredagens liste omfatter kun en handel, der vedrører ejendommen Unovej 1 i Hundested. Her producerede Mille Food modermælkserstatning, indtil selskabet blev erklæret konkurs i december.

Mille Food producerede hovedsageligt til det kinesiske marked, men kom i 2019 i problemer på grund af manglende sporbarhed af det valleprotein, der blev brugt i produktionen. I efteråret påbegyndte selskabet en rekonstruktion, som dog mislykkedes.

Dagens handelsliste

Unovej 1, 3390 Hundested (27.000.000 DKK)
Køber DENPS ApS
Sælger Mille Food A/S

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder