Ejendommen på hjørnet er Søndre Ringgade 1, der er solgt for 39 millioner. Foto: Google Street View

Boligejendom i Aarhus solgt for 39 millioner

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Torsdagens liste føres an af en boligejendom på Søndre Ringgade i Aarhus, der indeholder 13 lejemål, hvoraf det ene er beregnet til erhverv. Ejendommens 1154 kvadratmeter er solgt for 39 millioner.

Listne omfatter også to ejendomme i Holbæk, hvoraf den en er en planteskole og den anden er et gokart-center, som Holbæk Kommune har overtaget.

Dagens handelsliste

Søndre Ringgade 1, 8000 Aarhus C (39.000.000 DKK)
Køber AKTIESELSKABET TLK AF 1971
Sælger K/S VESTERBRO TORV 6 OG LANGELANDSGADE 1
Ordrupvej 151, 2920 Charlottenlund (29.600.000 DKK)
Køber Jørgenshave II ApS
Sælger Ukendt sælger
Stenhusvej 49B, 4300 Holbæk (16.800.000 DKK)
Køber Reenberg Ejendomme Aalborg ApS
Sælger Niels Claus Bergen
Omfartsvejen 27, 4300 Holbæk (11.850.000 DKK)
Køber Holbæk kommune
Sælger HOLBÆK GO-KART LAND A/S

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder