Fyns Sommerland har været lukket i mange år, men genåbner i slutningen af april. Foto: Fyns Sommerland.

Fynsk sommerland genopstår til april efter 16 års nedlukning

Efter at have ligget forladt hen i mere end 16 år er en turistattraktion ifølge på Fyn ifølge Fyens Stiftstidende på vej til at genopstå. Det er det tidligere Fyns Sommerland, som har fået nye ejere, der er i fuld gang med renoveringen af parken, så den kan stå klar til den planlagte åbning 29. april næste år.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg håber, at der ikke ligger sne hele vinteren. Det må meget gerne blive en fin, varm vinter, så bliver det rigtig godt. For meget frost og sne kan godt sætte det hele ned i tempo, siger Jeppe Vestergaard Nielsen, der er direktør og en af tre medejere af selskabet bag parken, til Fyens Stiftstidende.

De er udover en renovering af hovedbygningen på ejendommen også i gang med at etablere de to hovedattraktioner – et svævebaneanlæg og en såkaldt zorbing-bane, hvor man kan trille 100 meter ned ad en bakke inden i et oppustelig bold.

Derudover vil der blandt andet også blive etableret forhindringsbane, BMX-bane og minigolf. Og så vil der stadig være dele af parken, der efter genåbningen trænger til en kærlig hånd, men det bliver der først taget hånd om senere.

– Der er to måder at gribe sådan et projekt her an på. Den første model er at bygge det hele fra starten. Det prøvede nogle at gøre, da det gamle Fyns Sommerland gik konkurs i 2006, og de ville bygge en H. C. Andersen-park. Det lykkedes ikke, så vi prøver en anden model, siger Jeppe Vestergaard Nielsen til Fyens Stiftstidende.

Forhåbningen er, at mellem 50.000 og 100.000 besøgende vil lægge vejen forbi den nye forlystelsespark den kommende sæson.

Læs mere om de tidligere planer om at bygge en H.C. Andersen-park her: Kinesisk investor giver nyt håb om HC Andersen-park på Fyn

Læs artiklen fra Fyens Stiftstidende her: Nu er planen for faldefærdigt sommerland på plads

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder