Foto: Google Maps

Aldi forhandler om salg af 15 butikker

Discountkæden Aldi er kommet et skridt nærmere at få afhændet og lukket sine butikker i Danmark i forbindelse med, at den tyske koncern har besluttet sig for at stoppe sine danske aktiviteter.

Kæden har sat lukkedato på 59 af de butikker, der er tilbage, efter at Rema 1000 tidligere på måneden meddelte, at man overtager 114 af Aldis nuværende butikker.

Nogle lukker allerede 19. januar, mens andre holder åbent nogle uger mere. 9. februar er det dog endegyldigt slut for de tiloversblevne.

– Her og nu er vores fokus at fastholde vores loyale og dygtige medarbejdere i butikker og logistik, så vi kan give kunderne en god oplevelse både hen over jul og nytår og lige til det sidste i 2023, siger Finn Tang, administrerende direktør i ALDI Danmark.

Tilbage er 15 butikker, som andre dagligvarekæder har udvist interesse for. Her er der indtil videre ikke taget beslutning om, hvornår de lukker.

Her vil eventuelle handler nøjagtigt, som det er tilfældet med Rema 1000-overtagelsen, være betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Læs mere om Rema 1000-handlen her Aldi trækker sig fra Danmark – Rema 1000 overtager 114 butikker

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder