Ejby Industrivej 41, der tidligere har huset datacenter for Danske Bank. Foto: Wihlborgs.

Wihlborgs udlejer 12.000 kvm kontor til Rigspolitiet

Der er fundet en ny lejer til en del af Danske Banks tidligere datacenter på Ejby Industrivej 41 i Glostrup. Det er Rigspolitiet, der med Bygningsstyrelsen som mellemmand rykker ind i 12.000 af de i alt 50.000 kvm på adressen. Lejeaftalen gælder foreløbig for tre år og træder i kraft til nytår.

Det er Wihlborgs Fastigheter, der ejer ejendommen, og her er man selvsagt glade for at have fået lejere ind i bygningen, som Danske Bank forlod i 2021.

Stort potentiale med letbane i baghaven
Men Søren Kempf Holm, der er adm. direktør for Wihlborgs danske afdeling, ser endnu større muligheder i ejendommen.

– Aftalen med Bygningsstyrelsen betyder, at vi har tid og ro til at finde den bedste løsning for ejendommen, som har et kæmpe udviklingspotentiale, siger han.

Potentialet består blandt andet i ejendommens placering tæt på ringvejene og med let adgang til motorvejsnettet. Samtidig åbner den nye letbane i 2025 med et stop lige bagved ejendommen. Derudover er der gode byggeretsmuligheder knyttet til ejendommen.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder