Visualisering af DLH's kommende domicil ved Smørum, tegnet af PLH arkitekter.

PLH Arkitekter vinder konkurrence om nyt DLF-domicil

Frøkoncernen DLF har besluttet sig for, at det skal være PLH Arkitekter i samarbejde med Nordland Ariktekter, der skal tegne det kommende domicil, der skal ligge ved Kildedal Bakke nær Smørum.

Opgaven lød på at komme med et bud på et bæredygtigt hus, der kan rumme de 100 ansatte i virksomheden. PLH Arkitekters løsning indeholder blandt andet lyse, fleksible kontorområder, en stor kantine, fitnesslokaler og loungeområder.

– Det nye domicil bliver et lyst og imødekommende sted, der vil afspejle DLF’s DNA og ønske om en moderne arbejdsplads. Den oplevelse vil man få fra det øjeblik, man træder ind i atriummet med direkte kig til faciliteterne til planteforskning og videre ud til den kuperede ådal, siger Lars Toksvig, der er projektansvarlig partner i PLH Arkitekter.

Landskabet er tænkt ind
I dommerbegrundelsen lyder det blandt andet om det vindende forslag:

– Arbejdet med terrænet og hvorledes dette bliver til et bygget landskab, som præger bygningens indre stemning og udendørsarealer omkring bygningen, er på én gang enkel og overbevisende.

Byggeriet af det nye domicil, der omfatter 4200 kvm, skal efter planen begynde næste år, og huset forventes at stå færdigt i 2024. Rambøll er valgt som bygherrerådgiver og styrer entreprisen.

PLH Arkitekter har tidligere designet hovedkvarterer for blandt andet DSV, Aller og DLG.

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder