Unisport har lejet sig ind på 10.000 kvm i en industri- og logistikejendom på Sleipnersvej 2 i Køge. Ejendommen er ejet af Mileway. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Blackstones Mileway udnævner ny dansk landedirektør

Det er gået stærkt for ejendomsselskabet Mileway, der investerer i logistikejendomme i hele Europa og er ejet af den amerikanske kapitalfond Blackstone.

Selskabet, der blev stiftet i september 2019, forvalter nu 1.600 ejendomme i 11 lande, herunder Danmark, og har mere end 400 ansatte.

Derfor har man foretaget ændringer i den øverste ledelse, der blandt andet medfører, at Thomas ten Bokum fra at være chef for kapitalforvaltning nu bliver chef for fast ejendom.

Samtidig vil en række tidligere landedirektører fremover fungere som adm. direktører for hver sit geografiske område.

I de nordiske lande – og dermed også Danmark – bliver det Tomas Beck, der får ansvaret. Samtidig er Thomas Lauritsen udnævnt til ny landedirektør for Danmark.

Har tidligere arbejdet for Cromwell
Thomas Lauritsen har de seneste ni år forvaltet bolig- og industriejendomme i hele Europa, men med fokus på Danmark.

Inden han kom til Mileway i 2020 var han asset manager for Cromwell Property Group.

– Denne nye struktur vil støtte forbedringen af vores kunde- og bæredygtighedsfokuserede tilgang.

– Vi har været i stand til at beklæde disse roller ved at forfremme medarbejdere inden for Mileway, hvilket er fantastisk og understreger vores teams talent, siger topchef Thomas ten Bokum om omorganiseringen.

Mileway ejer blandt andet denne industri- og logistikejendom på Sleipnersvej 2 i Køge, som Unisport har lejet sig ind i. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder