Jeppe Schønfeld stopper som partner i Colliers. Foto: Colliers

Jeppe Schønfeld stopper som partner i Colliers

Jeppe Schønfeld træder tilbage som partner hos erhvervsmægleren Colliers efter 10 år.

Han trådte allerede ud af direktionen i 2019, og de seneste to år har han solgt ud af sine ejerandele i Colliers som et led i et igangværende og planlagt generationsskifte, oplyser selskabet. Jeppe Schønfeld var adm. direktør i Colliers, da virksomheden købte Sadolin & Albæk i 2018, hvorefter Peter Winther overtog direktørposten i forbindelse med fusionen af de to erhvervsmæglere.

Jeppe Schønfeld fratræder også sine ledelsesposter i Colliers’ ejerselskaber.

Peter Winther, partner og Executive Director i Colliers, giver Jeppe Schønfeld pæne ord med på vejen.

– Vi er naturligvis kede af, at vores veje skal skilles, men jeg glæder mig personlig over, at jeg efter fusionen mellem Colliers og Sadolin & Albæk i godt fire år har haft fornøjelsen af et nært og fortroligt samarbejde med Jeppe Schønfeld. Vi har grund til at være stolte af, at det i denne periode er lykkedes os at styrke vores platform og markedsandel, fortæller Peter Winther.

Jeppe Schønfeld glæder sig også over det gode samarbejde og ønsker sine kollegaer det bedste fremover.

– Jeg har haft en fantastisk rejse sammen med Colliers. Efter en vellykket turnaround sammen med Hans Vestergaard og den tidligere partnergruppe, salget af Colliers til det børsnoterede Colliers International, Inc. samt en vellykket fusion med Sadolin & Albæk i 2018 har jeg opnået mine mål, og jeg har nu behov for nye udfordringer i næste fase af mit arbejdsliv, siger han.

Læs også Colliers køber Sadolin & Albæk

Læs også Peter Winther om Colliers-fusion: To forskellige virksomhedskulturer

Carsten Gørtz Petersen, partner og adm. direktør i Colliers International Danmark, modtog Jeppe Schønfelds exit med vemod:

– Vi ønsker Jeppe al muligt held og lykke fremadrettet. Jeppe har bidraget på mange måder til det stærke Colliers, vi står med i dag, og det er altid trist at miste gode kapaciteter. Men vi har fået opbygget et meget stærkt og bredt team i Capital Markets, så vi er overbeviste om, at vi også fremadrettet kan fastholde og udbygge vores unikke markedsposition.

Vil færdiggøre sidste projekter
Inden Jeppe Schønfeld træder endeligt tilbage, vil han færdiggøre sine sidste projekter i Colliers. Det involverer blandt andet projekter i Capital Markets.

Fremover vil han fokusere på egne ejendomsinvesteringer, udviklingsprojekter, sine nuværende bestyrelsesposter og rådgivningsarbejde.

– Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid. Det er nok helt naturligt, når man føler, at man har opnået de mål, man har sat sig for i et givent projekt. Og jeg har nu også rundet 50 år, hvilket givetvis spiller lidt ind. Jeg ser virkelig frem til at samarbejde med mit netværk om nye spændende projekter og opgaver, men ser også frem til at bevare en rigtig god kontakt til Colliers i fremtiden, siger Jeppe Schønfeld.

Rekordoverskud i 2021
Colliers i Danmark landede i 2021 et stigende resultat før skat på 77,8 millioner kr. mod 16,6 millioner kr. i 2020 – altså næsten en femdobling af overskuddet.

Ikke den eneste
Jeppe Schønfeld er ikke den eneste, der har forladt posten som partner i Colliers i 2022.

Lau Melchiorsen, som stod i spidsen for occupier services-afdelingen og mangeårig partner, forlod begge poster i foråret 2022 efter eget ønske.

Læs mere i Colliers næsten femdobler overskud til ny rekord

Læs også Stor optur for næsten alle erhvervsmæglere efter coronaår

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder