Afdelingschef Palle Priska, A. Enggaard. Foto: Morten Knudsen/Kompress

A. Enggaard flytter regionskontor til Odense: Helt naturligt

Som følge af projekter i Odense som blandt andet udviklingen af den indre del af havnen, Viva-grunden og OUH’s nye voksenpsykiatri flytter den nordjyske udviklings- og entreprenørkoncern A. Enggaard sit regionskontor i Syddanmark til Odense fra Fredericia.

Lige nu er flytningen til Rugårdsvej 7 i fuld gang. Her får A. Enggaard 35 funktionærer og 50 håndværkere.

– Det er helt naturligt for os at styrke vores forankring i Odense, der er en fantastisk by og et sted, hvor vi har opbygget et stort engagement gennem de senere år. Vi glæder os til at hele vores Syddanmark-afdeling bliver en del af byens liv og ikke mindst til selv at bidrage endnu mere til byen – både via byudvikling og ved at etablere midlertidige bylivsaktiviteter i vores udviklingsområder sammen med lokale aktører. For eksempel kan områder blive stille til rådighed for events, koncerter, udstillinger og lignende, siger afdelingschef Palle Priska.

Siden A. Enggaard i 2018 købte en del af den gamle slagterigrund ved Rugårdsvej, som i dag – i samarbejde med pensionskassen PKA – udvikles til den nye bydel Slagteribyen med 413 boliger og fællesfaciliteter, er virksomhedens aftryk på udviklingen af byen kun vokset.

Aktuelt er virksomheden også i fuld gang med opførelsen af 346 boliger med tilhørende fællesfaciliteter og udadvendte erhverv på Pakhuskajen samt den nye voksenpsykiatri til OUH med i alt 146 værelser, administration og fællesområder. Dertil kommer udvikling af Odenses indre havn og ikke mindst udviklingen af den nye bydel på den gamle Viva-grund ved banegården, Byens Bro og Kongens Have.

Flytningen finder desuden sted samtidig med, at afdelingen med ansvar for aktiviteter i Syddanmark kan fejre fem års jubilæum. De fem år har blandt andet budt på opførelsen af Kontorhuset Videnshuset, det velkendte Alsik Hotel & Spa samt 28 boliger i Kongebrohuset i Sønderborg og ikke mindst udviklingen af Sønder Voldgadekvarteret i Fredericia.

A. Enggaard er blandt landet største entreprenør- og byudviklingsvirksomheder og står desuden bag kendte byudviklingsprojekter som for eksempel Ceres Byen og Sydhavnskvarteret i Aarhus, Østre Havn i Aalborg og udviklingen af det gamle Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund til den nye bydel Vridsløse.

Læs om A. Enggaards resultater i 2021 og forventninger til 2022:

A. Enggaard giver alle ansatte 20.000 kr. i bonus

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder