Henrik Mielke. Foto: Enemærke & Petersen

MT Højgaard og Novo Nordisk indgår kontrakt på 600 millioner kr.

MT Højgaard Holdings forretningsenhed MT Højgaard Danmark har indgået en såkaldt samarbejdsbaseret kontrakt med Novo Nordisk om opførelse af en produktionsbygning samt om- og tilbygning af eksisterende bygninger i Bagsværd.

Opgaven udføres i samarbejde med Kemp & Lauritzen, og den samlede kontraktsum er estimeret til at udgøre 1,2 milliard kr., hvoraf MT Højgaard Danmarks andel er estimeret til at udgøre 600 millioner kr., oplyser MT Højgaard Danmark.

Projektet er iværksat straks og forventes fuldført i 2. halvår 2024.

Kontrakten ændrer ikke på MT Højgaard Holdings udmeldte forventninger til 2022, ’men vil yde et væsentligt bidrag til koncernens langsigtede, bæredygtige udvikling i de kommende år’.

Henrik Mielke har siden marts været adm. direktør og koncernchef i MT Højgaard Holding.

Læs mere i Morten Hansen stopper som koncernchef i MT Højgaard – efterfølger udpeget

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder