Mark Kaa Andersen er Head of ESG og 2. generation i Proark koncernen. Foto: Estate Media.

Estate Podcast: Anden generation tager over på bæredygtighed

Head of ESG Mark Kaa Andersen er 2. generation i familiekoncernen, hvor han nu skal sikre, at bæredygtighed kommer til at gennemsyre koncernen. Men hvordan? Og hvordan vælger man, hvilken position man skal have, når man går ind som 2. generation i et familiefirma med ejendomme under forvaltning for 7,5 milliarder kr.

I en ny serie af Estate Podcast, som vi har kaldt ’Samtaler om bæredygtighed’ går vi tæt på nogle af dem, der helt konkret prøver at gøre en forskel og hver dag skal træffe de beslutninger, der i sidste ende kan give et lavere klimaaftryk.

Mark Kaa Andersen arbejder som han siger både ’for sig selv, for klimaet og for koncernes lejere’. Han er startet med de lavthængende frugter, men hvad bliver næste skridt, og hvordan klarer man rollen? Og hvad gør vi egentlig med de mange gamle byejendomme, som står overfor enorme udfordringer, hvis de skal følge med tiden og lejernes kommende krav?

Lyt med her eller fang den i din sædvanlige podcast-app.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder