De 69 boliger er fordelt på rækkehuse og gårdhavehuse i Kolding-bydelen Dalby syd for Kolding. Foto: Esoft

Koncenton køber 69 rækkehuse af 1927 Estate

Det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, har købt 69 rækkehuse udviklet af 1927 Estate.

Det drejer sig om 69 boliger fordelt på rækkehuse og gårdhavehuse i Kolding-bydelen Dalby. Projektet er udviklet og fuldt udlejet af 1927 Estate, som nu afleverer projektet i drift til Koncenton.

Det oplyser parterne uden at komme ind på transaktionssummen.

Boligprojektet er på 7.210 kvm fordelt på 3- og 4-værelses familieboliger alle i ét plan og på mellem 96 og 116 kvm.

Derfor opkøb
– Uroen på aktiemarkedet har fået mange investorer til at efterspørge mere sikkerhed og risikospredning. Begge dele får man med ejendomsprojektet i Kolding, der er i drift og fuldt udlejet og derfor sikrer et godt afkast stort set fra dag 1. Derfor er vi også meget glade for, at vi kunne realisere dette projekt i samarbejde med 1927 Estate, siger Koncentons ejendomsdirektør, Anders Bangsgaard.

Sammen med godt 2.500 investorer har Koncenton indtil nu investeret i 89 ejendomme med over 6.620 boliger til en samlet projektsum på 14,5 milliarder kr., oplyser selskabet.

Læs også Koncenton skærer medarbejderantallet med 15 procent

Hos sælger der selvsagt også tilfredshed med handlen.

– Vi er glade for endnu engang at levere et projekt i drift til en etableret spiller som Koncenton. Vi glæder os til at bygge videre på det gode samarbejde og fokusere endnu mere på funktionsoptimerede boliger, hvad end det er Micro Living eller familieboliger som her i Kolding, siger adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen, 1927 Estate.

Læs også 1927 Estate løfter sløret: Sådan skal nyt område med 1.700 boliger i Aarhus se ud

Læs også 1927 Estate næsten firedobler overskud – og forventer øget overskud

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder