Kontorejendommen på Vester Søgade 10 er 13.800 kvm stor og ligger lige ved siden af Scandic Hotel og Planetariet ved søerne i København. Kontorejendommen har energimærket C. Foto: Niels Nygaard

Danica køber københavnsk kontorejendom for 600 millioner kr.

Danica Pensions datterselskab Danica Ejendomme har netop for 600 millioner kr. købt en kontorejendom på syv etager fordelt på 13.800 kvm ved søerne i København. Det drejer sig om Vester Søgade 10, oplyser pensionsinvestoren.

Bag salget står Aage V. Jensens Fonde, som består af to danske og en international fond, der alle arbejder for “naturens bevarelse og de vilde dyrs beskyttelse”.

Kontorejendommen kommer til at indgå i Danica Ejendommes portefølje af erhvervsejendomme fra 1. december. Bygningen ligger lige ved siden af Scandic Hotel og Planetariet.

Ejendommen er fuldt udlejet til Sund & Bælt og Mobilepay.

– Kontorejendommen har en meget attraktiv og central beliggenhed midt i København, og ejendommen er funktionel fra dag et og med gode lejere, som vi ser frem til at samarbejde med. Som investor og nye ejere er vi meget tilfredse med investeringen, der fra start giver et positivt afkast til Danicas pensionskunder, siger Chief Investment Manager Frederik Falck, Danica Ejendomme.

Han fortæller, at købet er en del af virksomhedens investeringsstrategi og skal styrke Danicas ejendomsportefølje.

– Vores strategi er, at vi på den ene side trimmer vores portefølje og skiller os af med ejendomme, som er for små og tunge at administrere for en stor investor som os og som geografisk er spredt rundt i landet. På den anden side vil vi gerne øge andelen af ejendomme i de større danske byer, hvor der er stor efterspørgsel. Det mener vi vil give vores pensionskunder det bedste langsigtede afkast, fremhæver Frederik Falck.

Siden Danica Ejendomme implementerede sin nyeste investeringsstrategi har selskabet solgt over 10 bolig- og erhvervsejendomme.

Læs også Danica sælger ejendomme for knap 1 milliard kr.

 

Fakta: Kontorejendommen

– Er beliggende Vester Søgade 10, 1601 København V

– Ejendommen er på 13.800 kvm fordelt på 7 etager

– Sælger er Aage V. Jensens Fonde

 

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder