Fra venstre Tony Christrup, Iben Winsløw, Kamilla Sevel og Sofie Raaschou.

Estate Podcast: Lyt til essensen af Business Arena

Estate Podcast går tæt på nogle af de svære, men vigtige problemstillinger, som præger ejendomsbranchen netop nu. I tre udsendelser har vi stærke profiler i studiet til en snak om tre forskellige temaer. Vi sender fra Business Arena, hvor mere end 220 deltagere er med for at drøfte vigtige dagsordener i ejendomsbranchen.

I første udsendelse går vi tæt på boligmarkedet med Iben Winsløw – advokat, partner og stifter af Winsløw Advokatfirma, Sofie Raaschou, Investment Director i Nrep med ansvar for boligmarkedet, og direktør for strategisk byudvikling Tony Christrup, AG Gruppen, der drøfter hvornår boligmarkedet kommer igang igen, og hvad man gør med prissætningen på de projekter, der allerede kører.

I den næste rundbordssamtale går vi tæt på kernen af det, der blev drøftet på Business Arena nemlig samarbejde mellem offentlige og private. Her drøftede Mette Jeppesen, kommunaldirektør i Ringsted med særligt ansvar for det tekniske område, Ulf Christensen, direktør for Kuben Management, og Jacob Kjær, partner Nordanö.

I den sidste af de tre udsendelser ser vi nærmere på Sverige og Danmark og ikke mindst på, hvordan danske selskaber samarbejder med investorer fra den anden side af Øresund. Vi drøfter styrker og svagheder hos både danskere og svenskere, når vi støder sammen i forretningsmæssig sammenhæng.

Her er business developer Louise Svensson, Malmø Stad i panelet sammen med adm. direktør Morten Jensen, Newsec Advisory, og Bettina Lange, der er regionsdirektør i Castellum.

Så uanset om du var en af de mere end 220 deltagere på Business Arena eller ej, så er der her mulighed for at dykke ned i tre af de vigtige debatter. Lyt til dem her

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder