Senior erhvervsmægler Patrick Stjernholm Pedersen, Colliers. Foto: Colliers

Talentportræt af Patrick Stjernholm Pedersen: Drømmen er at blive partner i Colliers

De fleste havner i ejendomsbranchen ved et tilfælde. Men Patrick Stjernholm Pedersen på 32 år har altid sigtet mod branchen.

– Jeg lavede faktisk en liste, da jeg blev færdig med min bachelor. Her skrev jeg en række virksomheder ned, som kunne være spændende at arbejde for. Der stod Colliers som nummer et, fordi jeg synes, ejendomsbranchen altid har været spændende og fascinerende. Jeg kan godt lide konceptet med, at man kan se og føle på tingene. Der er en masse historie i det. Så ringede jeg til Colliers og spurgte, om de manglede en studiemedhjælper. Og så startede jeg der.

Sådan beskriver Patrick Stjernholm Pedersen sin éntre i ejendomsbranchen og erhvervsmægleren Colliers, hvor han stadig er ansat. Her er han senior erhvervsmægler, hvor hans opgaver består i at agere mægler mellem kunde og køber. Ifølge ham gælder det om at matche kunder og køber og skabe langvarige forretningsrelationer.

Vigtigt med relationer
Og netop det at skabe relationer til sine kunder er et af Patrick Stjernholm Pedersens yndlingsaspekter i hans arbejde.

– Det, jeg særligt godt kan lide ved ejendomsbranchen, og særligt mit job, er de langvarige relationer. Det handler om at skabe noget, hvor man hjælper og rådgiver hinanden for at se skabe værdi. Jeg kan godt lide at snakke og nyder de stærke samarbejdspartnere, jeg har. For mig er værdierne og investeringerne det, som kendertegner ejendomsbranchen. Jeg får også faglig viden af at sparre med mine kunder. At skabe en ekstra værdi for kunderne, uden de selv vidste, de havde brug for den, er noget af det fedeste mit arbejde giver mig, fortæller han og tilføjer:

– At være med fra start og så udvikle ejendommen løbende og opbygge den stærke relation, som ender med at blive en tæt samarbejdspartner. Det er noget, som styrker mig fagligt. Den ene sag kan i sidste ende blive til flere.

Udpeget til talentliste
Patrick Stjernholm Pedersen er beæret over netop at være blevet udpeget til Estate Medias Ung i Ejendom Talentliste 2022 med 35 udvalgte talenter under 35 år på tværs af den danske ejendomsbranche.

Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2022

– Jeg er meget stolt. Det er et stærkt felt af hammerdygtige medkandidater, som jeg kender eller har talt med. Jeg er stolt over at blive sat i bås med dem.

Selvom Patrick Stjernholm Pedersen kun kender til ejendomsbranchen i sin professionelle karriere, er han ikke træt af den endnu.

– Jeg elsker at køre på arbejde hver morgen, og jeg elsker at møde ind og snakke med mine kollegaer.

Vil være partner
Spørger man Patrick Stjernholm Pedersen, har han ingen planer om at prøve kræfter andensteds. Hans store drøm er at blive leder i Colliers.

– Jeg har en ambition om at blive partner i Colliers. Jeg vil gerne op og være en leder i Colliers. Sammenspillet mellem kollegaerne er noget af det fedeste. Så på sigt kunne jeg godt forestille mig at få en lederrolle og få andre til at lykkes og udnytte det netværk, jeg har skabt, til at hjælpe mine kollegaer. Mange af mine kollegaer kommer fra forskellige brancher og skal dermed ind i stoffet. Det vil jeg gerne hjælpe dem med.

Han ønsker også, at kunderelationer kommer til at spille en større rolle i ejendomsbranchen.

– Jeg vil gerne sætte mit præg inden for mæglerdelen af ejendomsbranchen, som har et blandet ry. Vi skal ikke bare hjælpe med at sælge eller leje én ting. Vi skal rådgive kunden i, hvordan de opnår værdi. Men det er enormt vigtig at sætte kunden i centrum og arbejde på deres præmisser og sørge for det brede samarbejde. Det er noget, jeg håber kommer til at præge branchen.

Salg af bryggeri gav hår på brystet
En af de sager, som Patrick Stjernholm Pedersen husker tilbage på, var salget af en stor grund i Nordjylland.

– Den sag, jeg er mest stolt over, må være salget af det gamle Urbanbryggeri i Aalborg. Fagligt og professionelt var det en sag, jeg arbejdede på i meget lang tid. Vi fik lov til at sælge den og finde en køber. Her viste vi det potentiale og de muligheder, som der var i ejendommen, som de nødvendigvis ikke kendte til i forvejen.

Hans bedste karriereråd handler om at skabe relationer.

– Tænk langsigtede relationer. Det kan simpelthen ikke betale sig at tænke kortsigtet og gå efter et hurtigt salg eller udlejning, hvis det ikke er det rigtige match.

 

CV – Patrick Stjernholm Pedersen

Alder: 32 år

Født og opvokset: Virum

Karriereforløb:

Analytiker, Colliers: 2015 – 2017

Erhvervsmægler, Colliers: 2017 – 2022

Senior erhvervsmægler, Colliers: 2022 –

Uddannelse:

HA.jur., Aalborg Universitet: 2012 – 2015

Cand.Merc.Jur, Aalborg Universitet: 2015 – 2017

 

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder