Eksempel på den kommende 'Stenhave'. Illustration: ATP

ATP udvider sit hovedkontor for trecifret millionbeløb

I slutningen af næste år tager ATP første spadestik til en ombygning af den karakteristiske røde murstensbygning på Kongens Vænge i Hillerød. Hovedkontoret skal udvides med op til 2.500 kvm og vil blandt andet medføre en opgradering af ATP’s mødefaciliteter og en modernisering af hovedindgangen. Den totale entreprisesum for ombygningen er 171 millioner kr. uden moms, oplyser ATP.

Til opførelsen har pensions- og administrationsselskabet efter et udbud valgt BGB som totalentreprenør. Det nye byggeri bliver opført efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld.

Udvidelsen af kontorfaciliteterne er en måde at fremtidssikre ATP’s hovedkontor som en attraktiv arbejdsplads.

– ATP er en moderne og professionel organisation, og det skal vores omgivelser også afspejle, så vores kollegaer har de bedst mulige arbejdsbetingelser, siger ATP’s HR-direktør, Bård Grande.

ATP Ejendomme
Det er ATP-datterselskabet ATP Ejendomme, som hjælper ATP med at udfylde rollen som bygherre på projektet. Blandt andet vil ATP Ejendomme varetage projektledelsen og være ATP’s repræsentant på byggepladsen.

– Det er fantastisk, at vi via ATP Ejendomme har kompetencerne internt til at styre et sådant projekt. Det er uden tvivl med til at sikre et mere gnidningsfrit forløb, hvor vi fra starten er enige om mål og retning, siger Bård Grande.

Udover ATP Ejendomme har ATP hyret EKJ Rådgivende Ingeniører AS som ekstern bygherrerådgiver til projektet på baggrund af en udbudsproces.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder