Adm. koncerndirektør, partner og medstifter Rasmus Friis, Tetris. Foto: Claus Sall

Rasmus Friis: Den, der stiller spørgsmålene, ejer svarene

I oktober fyldte Rasmus Friis 50 år. Det skal han lige vænne sig til.

– I min egen optik er jeg ret hurtigt gået fra at være den nye, unge dreng i klassen til at være ham, den gråhårede for enden af bordet, der sidder og siger, at det nok skal blive godt igen lige om lidt.

Lige nu er det blevet sværere at være projektudvikler end det var for bare et halvt år siden, men Rasmus Friis er kendt for, at hans hjerne er lidt mere krøllet end andres. Han er kommet langt ved at se nye muligheder enten i gamle ejendomme eller videreudvikle på spirende behov. Selvom han er uddannet tømrer og elsker, når han bliver kaldt bygmester, fordi det forener hans virke, så har et helt andet værktøj måske været det vigtigste til hans succes i udviklingsbranchen.

– Den, der stiller spørgsmålene, ejer svarene. Når vi får stillet de rigtige spørgsmål, så er vi også sikre på, at vi kan bygge svaret, og dermed noget, der er efterspurgt, siger Rasmus Friis om vejen, der i 2019 førte til, at Nrep via fonde købte majoriteten af Tetris af stifterne Rasmus Friis og Tomas Jandorf.

Tiden, fra den unge, frække dreng i klassen til en af ejendomsbranchens tunge profiler som frontfigur i det selvskabte projektudviklingsselskab Tetris med godt 30 medarbejdere og i entreprenørdelen Rasmus Friis med knap 50 medarbejdere er gået hurtigt, siden han stiftede Tetris midt i de nervepirrende år omkring finanskrisen, hvor Tetris gik igennem en rekonstruering.

– Da Nrep købte halvdelen, blev jeg stolt. Så ved man, at man har opbygget noget, som andre også synes er noget værd, og det har bragt os op i en helt ny liga.

Læs hele det store interview med adm. koncerndirektør, partner og medstifter Rasmus Friis, Tetris, i Estate Magasin nr. 6/2022 her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder