Christian Høgsbro. Foto: AAB.

Christian Høgsbro afskediget som direktør for AAB

De seneste 15 år har det været Christian Høgsbro, der har stået i spidsen for Boligforeningen AAB, en af Danmarks største almene boligforeninger. Men sådan forholder tingene sig ikke længere. 17. november fratrådte han stillingen med øjeblikkelig virkning.

– Kære netværk. Jeg fratræder min stilling som direktør i AAB. Baggrunden er, at bestyrelsen ønsker at få nye kræfter til. Det er selvfølgelig en mavepuster efter mange gode år i AAB. Jeg fortsætter foreløbigt som formand for Landsbyggefonden, indtil BL’s bestyrelse måtte beslutte andet. Jeg ser tilbage på 15 gode år som direktør i AAB, og jeg er pavestolt af de mange flotte resultater, jeg har opnået. AAB har i dag 25 procent flere lejemål, og vi har netop rundet 20.000 boligenheder. Vi har igangsat en ambitiøs digitaliseringsstrategi og en stærk foreningsstrategi, og så har vi opfundet et nyt boligprodukt ’AAB-andel’, skriver Christian Høgsbro på sin Linkedin-profil.

Læs mere i AAB og MT Højgaard lancerer nyt koncept med billige andelsboliger

Opslaget havde fredag eftermiddag fået over 300 ’synes godt om’ og viser en overvældende sympati i kommentarsporet.

AAB udlejer knap 20.000 boliger fordelt på 106 afdelinger i København. Boligforeningen har eksisteret siden 1912 og er Danmarks ældste boligforening.

Brug for en tænkepause
Det vides ikke endnu, hvad Christian Høgsbros næste skridt bliver.

– Hvad fremtiden bringer rent arbejdsmæssigt, ved jeg endnu ikke. Jeg vil nu benytte lejligheden til at reflektere og få en tiltrængt tænkepause, inden jeg begiver mig ud i mit videre arbejdsliv. I denne proces vil jeg tillade mig at række ud i mit netværk og invitere mig på kaffe hos så mange af jer som muligt. Ikke for at bede om arbejde, men mere for at blive klogere på, hvordan en person med dybt kendskab til den almene sektor og et stort netværk kan omsætte sine interesser for udvikling af boliger samt boligområder til konkrete handlinger. Håber, I vil tage godt imod mig, skriver Christian Høgsbro.

Indtil videre er Pia Skov sat ind om konstitueret adm. direktør i AAB. Men det vides ikke endnu, hvornår eller hvordan Christian Høgsbros afløser skal findes, eller hvem det bliver.

Estate Media har kontaktet både Christian Høgsbro og Boligforeningen AABs bestyrelsesformand, Charles Tomassen, men ingen af dem ønsker at udtale sig om sagen.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder