Johnny Sørensen. Foto: MT Højgaard Projektudvikling

Ny projektudviklingsdirektør i MT Højgaard Projektudvikling

MT Højgaard Projektsudviklings fremtidige fokus er inden for bæredygtige erhvervs- og boligprojekter. Derfor har selskabet per 1. januar 2023 ansat Johnny Sørensen som projektudviklingsdirektør for at udvikle virksomhedens kompetencer inden for feltet.

– Jeg glæder mig meget til at starte i MT Højgaard Projektudvikling, som jeg ser som en stærk og seriøs spiller inden for ejendomsudvikling, siger Johnny Sørensen.

Johnny Sørensen har mere end 40 års erfaring inden for ejendomsmarkedet, hvoraf de seneste 25 år har været inden for projektudvikling, som har mundet ud i adskillige projekter i landets kommuner.

Johnny Sørensen har tidligere været ansat i den svenske boligudvikler Bonava, hvor han stod for det kommercielle ansvar inden for salg og aflevering af grunde og projekter.

Han glæder han sig til at udvikle helhedsorienterede projekter i MT Højgaard Projektudvikling.

Perfekt match
Mads Bøgelund Lauritzen, adm. direktør i MT Højgaard Projektudvikling, er begejstret for ansættelsen af Johnny Sørensen og ser det fremtidige samarbejde som et perfekt match:

– Johnny Sørensen er det helt rette match for os. Vi får en projektudviklingsdirektør med en solid udviklingsbaggrund kombineret med en omfattende forretningsforståelse. Han har meget brede kompetencer og mange års erfaring, hvilket vi ser som et aktiv i vores ambition om at udvikle flere bæredygtige projekter.

Siden 2021 har MT Højgaard Projektudvikling ageret som selvstændig virksomhed, inden for MT Højgaard-koncernen. 1. oktober tiltrådte Mads Bøgelund Lauritzen som adm. direktør i MT Højgaard Projektudvikling. Han overtog posten efter Erik Nielsen.

Læs mere i Ny topdirektør i MT Højgaard Projektudvikling

Læs også Ny direktør og setup skal øge MT Højgaard Projektudviklings bundlinje og transparens

Læs alle navnenyheder her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder