Hjørneejendommen på Hvidovrevej 135 i Hvidovre. Foto: Nordicals København

Hvidovre-ejendom skifter hænder i handel til 73 millioner kr.

En knap 3.000 kvm stor bolig- og erhvervsejendom i Hvidovre har netop fået ny ejer i form af Gudbjørg og Ejnar Honores Fond.

Bag salget står Elsass Fonden, der er en erhvervsdrivende fond, som arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med cerebral parese. Dele af fondens erhvervsmæssige aktiviteter består af udlejning af ejendomme.

Nordicals København har formidlet salget af core-ejendommen med en handelspris på 73 millioner kr.

Den nye ejer, den erhvervsdrivende fond Gudbjørg og Ejnar Honores Fond, hvis erhvervsmæssige aktiviteter også består af udlejning af ejendomme, har 1. november overtaget Hvidovrevej 135, som indeholder 17 boliger og 1 erhvervslejemål, som udlejes til Danske Bank. Ejendommen er opført i 2012.

Nordicals: Fortsat fornuftig efterspørgsel 
På trods af turbulens på de finansielle markeder er investorinteressen fortsat solid i særligt core-segmentet, drevet af et stadigt stort kapitalplaceringsbehov blandt investorerne, fremhæver Casper Elmelund Abild, der er partner i Nordicals København.

– Vi oplever generelt en fortsat fornuftig efterspørgsel efter aktiver med et stabilt cash flow. Ejendommen på Hvidovrevej er afkastgivende fra start og fremstår i særdeles høj kvalitet med en central og synlig beliggenhed. Det hører til sjældenhederne, at en core-investeringsmulighed som denne bliver udbudt på markedet, siger Casper Elmelund Abild.

Ifølge ham understøtter transaktionen, at der fortsat er kapitalstærke købere i markedet, forudsat at prisen afspejler det nuværende rente- og inflationsmiljø.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder