Med Maias Vænge styrker Lægernes Pension og AG Gruppen samarbejdet, som blev indledt på Diget i Glostrup, hvor et nedslidt shoppingcenter bliver omdannet til boliger. Illustration: AG Gruppen

AG Gruppen og pensionskasse går sammen om endnu et projekt

Den fynske projektudviklingskoncern AG Gruppen og Lægernes Pension har indgået endnu en joint venture-aftale.

Denne gang drejer det sig om byggeri af 100 private lejeboliger i et alment boligområde på Baltorpvej i Ballerup. De nye boliger bliver certificeret med DGNB Guld og har særligt fokus på at fremme biodiversitet, oplyser parterne.

I projektet – døbt Maias Vænge – er det lykkedes AG Gruppen, Lægernes Pension, Ballerup Ejendomsselskab v. KAB og Ballerup Kommune at forene alle ønsker i projektet med i alt 6.624 kvm boliger.

– Vi er utrolig glade for samarbejdet med kommunen, KAB og Lægernes Pension. Lægernes Pension er kommercielt indstillede, løsningsorienterede og nemme at arbejde sammen med. Når der opstår et problem, går vi åbent og tillidsfuldt til værks, så vi får løst problemerne i fællesskab. De har det lange lys på, og det gør det muligt at skabe nogle virkelig spændende projekter sammen, siger COO og partner Bjarke Windeløv Graae, AG Gruppen.

Maias Vænge består af 100 private lejeboliger med en gennemsnitsstørrelse på 66 kvm.

Følger efter projekt i Glostrup
I januar præsenterede AG Gruppen og Lægernes Pension deres første joint venture-aftale. Det drejer sig om et projekt med mere end 250 boliger på Diget i Glostrup, hvor et nedslidt shoppingcenter bliver omdannet til boliger.

Læs mere i AG Gruppen og Lægernes Pension vil udvikle nyt bykvarter i Glostrup

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder