Adm. direktør i Carl Ras, Gorm Rasmussen (til venstre), medejer og direktør i Genbyg, Tom Jørgensen, adm. direktør i Enemærke & Petersen, Troels Aggersbo, og adm. direktør og medejer af Genbyg, Jesper Holmberg. Foto: Pernille Greve

To byggevirksomheder køber sig ind i genbrugsbyggemarked

Det MT Højgaard-ejede entreprenørselskab Enemærke & Petersen og engrosvirksomheden Carl Ras, der sælger værktøj og beslag til professionelle håndværkere og den danske byggebranche, køber sig ind i genbrugsbyggemarkedet Genbyg med 20 procent hver.

De tre, nye partnere er overbeviste om, at den grønne omstilling kræver store, åbne samarbejder på tværs af branchen.

For Enemærke & Petersen betyder det nye partnerskab, at selskabet kan få skabt et bæredygtigt system for både nye og brugte materialer.

– Et stort ben i vores forretning er renoveringer, og efter nedrivning står vi med store mængder materialer, der kan genanvendes. Her har vi et behov for at skabe et økosystem, som sikrer, at både nedrevne materialer og ubrugte overskudsmaterialer genanvendes i større skala. Det er derfor oplagt, at vi nu investerer i Genbyg, der har knowhow og erfaring til at hjælpe os med at skabe det økosystem, siger adm. direktør i Enemærke & Petersen, Troels Aggersbo, og fortsætter:

– Genbygs erfaring med registrering af materialer er afgørende. Det er en forudsætning for, at vi kan hjælpe vores bygherrer mod en væsentlig forbedring af CO2-regnskabet.

Læs alle navnenyheder her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder