De 76 ejerlejligheder ligger i Nordens Søpark i bydelen Trekroner i den østlige udkant af Roskilde. Foto: Presse

Core køber 76 ejerboliger i sjældent AKF-salg

Core Property Management har til fonden Core Bolig XI købt 76 ejerlejligheder med et samlet boligareal på 7.889 kvm og 88 kvm erhverv. Bag salget står ejendoms- og investeringskoncernen AKF, der har udviklet og bygget ejendommene fra 2017 til 2019 i Trekroner i den østlige udkant af Roskilde.

Det oplyser parterne.

Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

– Vi har med dette køb afsluttet erhvervelsen af boligprojekter og ejendomme til Core Bolig XI, som kommer til at rumme ejendomme for knap 3,8 milliarder kr., oplyser adm. direktør og partner Niels Lorentz Nielsen, Core Property Management.

Sjældent AKF-salg
Hos AKF er der selvsagt tilfredshed med salget i Nordens Søpark.

– Det er sjældent, vi sælger ejendomme fra vores portefølje, men efter et godt konstruktivt forløb med Core Property Management og deres rådgivere er vi stolte over denne handel. Vi er undervejs i forløbet blevet bekræftet i, at vores ejendomme er meget attraktive, hvilket er en stor anerkendelse af de af vores medarbejdere, der hver især har bidraget fra udvikling og byggeri af ejendommene til den efterfølgende administration og drift, siger adm. direktør Ino Dimsits, AKF.

Hurtig handel
Winsløw Advokatpartnerselskab og Cushman & Wakefield RED har i købet bistået Core Property Management.

– Vi er meget tilfredse med processen. Handlen er gennemført meget tilfredsstillende og hurtigt, hvilket skyldes begge parters professionelle og pragmatiske tilgang, siger partner Bo Stevnss fra RED.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder