Claus Skytte tiltræder som adm. direktør i Vision Ejendomme den 1. december. Foto: Vision Ejendomme

Claus Skytte bliver direktør for Vision Ejendomme

Claus Skytte tiltræder 1. december som ny adm. direktør i Vision Ejendomme med en ejendomsportefølje på 4,5 milliarder kr.

Det oplyser selskabet ejet af Lars Larsen Group og Schou Family Invest.

Claus Skytte, der har stor erfaring med byggeri og ejendomsudvikling, skifter fra en stilling som Senior Director i ejendomsforvaltningsselskabet Deas Asset Management.

– Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at hente en direktør med så stor og alsidig erfaring fra branchen. Claus Skytte har oprindeligt en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør og har de seneste år været med til at udvikle store ejendomsprojekter i København. Han kan både bygge og udvikle, og så kender han København ud og ind, siger Jørgen Schou, der sammen med Lars Larsen Group ejer Vision Ejendomme med 30 medarbejdere.

Claus Skytte overtager posten som adm. direktør fra Jens Bolding Jensen.

Vision Ejendomme investerer primært i ejendomme med udviklingspotentiale på centrale placeringer i hovedstadsområdet. Det sker med henblik på salg og udlejning til private og erhverv.

Læs også Copi Group sælger sin andel af Vision Ejendomme til medejere

Læs også Vision Ejendomme tredobler overskud til over en kvart milliard kr.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder