’Hollænderhusene’ består af 61 rækkehuse i Vallensbæk. Foto: Presse

Nordic Realty Limited sælger 61 boliger ved København

Danske Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, har købt 61 rækkehuse i Vallensbæk sydvest for København.

Bag salget af ’Hollænderhusene’ står Nordic Realty Limited, oplyser Cushman & Wakefield RED, der har formidlet salget.

Handlen er gennemført som en selskabshandel. Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

Ejendommen består af 61 rækkehuse på mellem 115 kvm og 135 kvm og har et samlet boligareal på 7.620 kvm. Ejendommen blev opført i 2015-2017.

– Vi er meget tilfredse med samarbejdet med RED og investeringen i Hollænderhusene, der er blevet mødt af stor interesse blandt investorerne. Projektet imødekommer netop det, som investorerne efterspørger lige nu: Solid indtjening, lav risiko og et godt afkast og potentiale på længere sigt, siger Koncentons ejendomsdirektør, Andes Bangsgaard.

Han forventer at kunne udbyde flere lignende projekter i de kommende måneder.

– Der er et stort behov blandt investorerne for inflationssikrede investeringer og risikospredning i en usikker tid. Det er netop, hvad man får med denne type ejendomme. Derfor forventer vi, at der vil være god efterspørgsel på flere lignende projekter fremadrettet, siger Anders Bangsgaard.

Koncenton var i 2019, 2020 og 2021 den største danske ejendomsinvestor målt på transaktioner, og har sammen med godt 2.500 investorer indtil nu investeret i 89 ejendomme med over 6.620 boliger til en samlet projektsum på 14,5 milliarder kr.

Læs også Koncenton i nyt opkøb: Usikkerheden på markedet er større end normalt

Læs også Koncenton vil udvide porteføljen med 30 milliarder kr. inden 2025

– Salget har været undervejs i et stykke tid, og vi er meget tilfredse med, at ejendommen nu er landet hos Koncenton. I de lidt usikre tider, vi befinder os i, er der fortsat efterspørgsel på ejendomme med stabilt cash flow og lav genudlejningsrisiko som denne type boliger, fremhæver partner Lior Koren, RED.

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder