Parken med de fire kontortårne i hjørnerne af fodboldstadionet ligger på Per Henrik Lings Allé 2 på Østerbro. Foto: Presse

Presset marked trækker Parken-handel i langdrag

Der er løbet meget vand under de finansielle broer på markederne, siden Parken Sport & Entertainment i januar satte fodboldstadionet Parken til salg. I den forbindelse håbede bestyrelsesformand Allan L. Agerholm, at et salg kunne gennemføres på et halvt års tid.

Men sådan skulle det ikke gå, selvom både pensionskasserne PFA og AP var hurtige til at melde, at de så en mulig investeringscase i Parken, skriver Dagbladet Børsen.

– Markedet har flyttet sig en del siden januar, og derfor er så komplekse projekter som Parken ikke øverst på vores liste. Vi har en række store egne udviklingsprojekter, som vi hellere vil fokusere på, siger adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme, til Børsen.

Hos PFA siger ejendomsdirektør Michael Bruhn, at PFA ’vurderer, at tiden lige nu ikke er til at påtage sig et så stort og kompliceret projekt’.

Læs mere i Pensionskasser ser interessant investeringscase i muligt Parken-opkøb

En kommende investor skal blandt andet undersøge, om tilskuerkapaciteten kan udvides til omkring 50.000 fra godt 38.000.

Stadionhandlen inklusive de fire kontortårne og renoveringsomkostninger kommer ifølge Colliers-partner til at beløbe sig til ’langt over’ 2 milliarder kr. Det er Colliers, der skal formidle salget.

Læs mere i Colliers skal hjælpe Parken-selskab med at sælge alle ejendomme for milliardbeløb

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder