DOK5000’s store hal og primære lokale er på 1.778 kvm og kan huse op til 2.240 personer. Foto: Ejendomsselskabet Olav de Linde

Ny Olav de Linde-lejer skal genstarte eventsted i Odense

Ejendomsselskabet Olav de Linde har nu fundet en ny lejer til at drive eventstedet DOK5000 på havnen i Odense.

Således slår den nye lejer, den københavnske eventudbyder Evenues, ved årsskiftet dørene op til det nye DOK5000. Evenues har store planer for det moderniserede silopakhus, der har stået tomt, siden de tidligere to ejere gik konkurs – begge i kølvandet på Covid-19.

Evenues er en virksomhed med fokus på events og venues. Foruden DOK5000 driver Evenues Bryggen Venues og Moltkes Palæ i København. Ejergruppen bag Evenues har samlet 35 års erfaring inden for branchen fra steder som Langelinie Pavillionen, Forum og Madkastellet.

Eventstedet DOK5000 har til huse i det gamle silopakhus på Havnegade 20 i Odense. Foto: Ejendomsselskabet Olav de Linde

– Vi glæder os utroligt meget til at overtage DOK5000. Lejemålet er unikt og historisk i et område i udvikling ved havnefronten i Odense Havn, og vi glæder os over, at Olav de Linde er mindst lige så passioneret i DOK5000’s udvikling, som vi er. Udover at være et ikonisk sted og en attraktiv venue for de lokale skal vi være med til at sætte DOK5000 på danmarkskortet for landsdækkende virksomheder og organisationer, der ønsker et centralt beliggende venue, som er andet end et traditionelt konference- og selskabssted, siger direktør og partner Allan Hansen, Evenues.

Evenues valgt foran to andre
Interessen for at leje sig ind i DOK5000 har været ’stor fra flere steder i landet’, oplyser Ejendomsselskabet Olav de Linde.

– Vi er utroligt glade for den store interesse, der har været for at drive DOK5000 videre. I processen udvalgte vi tre potentielle lejere, som vi troede mest på kunne gøre noget godt for området og udviklingen af DOK5000. Vi er derfor glade for, at det blev Evenues. De har stor erfaring og kendskab inden for deres branche, og det har været vigtige parametre for os, fordi stedet på den måde er fremtidssikret mange år frem, siger Lars Friis, der er afdelingsdirektør i Ejendomsselskabet Olav de Linde i Odense.

DOK5000 skal udvikle Odense Havn
DOK5000 har, siden eventstedet blev etableret i 2012, været en vigtig del af den nye bydel på Odense Havn. Med arrangementer, konferencer, koncerter, messer, udstillinger, fester og meget mere har det gamle pakhus været med til at skabe liv i hele miljøet omkring havnen.

Det var Anders Nyborg og Lisbeth Gellert, der var de første til at tage imod gæster i DOK5000 tilbage i 2012, men efter den første corona-nedlukning i 2020 måtte parret samme sommer dreje nøglen rundt. DOK5000 fik efterfølgende nye lejere i form af Andreas Lynnerup og Nikolaj Krøll Madsen, men i en periode med nedlukninger og restriktioner nåede de aldrig for alvor at komme i gang, før de også gik konkurs inden sommeren i år.

DOK5000’s store hal og primære lokale er på 1.778 kvm og kan huse op til 2.240 personer.

Ejendomsselskabet Olav de Linde har en ejendomsportefølje på over 500.000 kvm i Aarhus, Odense og København.

Læs om selskabets resultater i 2021 og forventninger til 2022:

Opskrivninger løfter Olav de Linde-overskud til over 2 milliarder kr.

 

Fakta: Evenues

– Evenues er etableret i 2022 som venuekæde. Evenues består af Moltkes Palæ og Bryggen Venues i København og nu også af DOK5000 i Odense

– 80 ansatte

– Afholder samlet cirka 250 selskaber og arrangementer årligt

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder