Foto: Elgiganten

Elgiganten vil åbne 10 nye varehuse

Elgiganten vil de kommende to år åbne minimum 10 nye varehuse samt udvide og modernisere eksisterende varehuse. Desuden skal fokus på bæredygtighed øges.

Det oplyser Elgiganten, som ultimo ejes af britiske Currys via Elkjøp-koncernen.

Nyheden kommer i forbindelse med, at detailkæden med fokus på hjemmeelektronik og hårde hvidevarer for nylig fremlagde årsregnskab for regnskabsåret maj 2021 til og med april 2022, hvor Elgiganten opnåede en omsætning på 7,1 milliarder kr. og et rekordresultat før skat på 131 millioner kr. Året før var resultatet 130 millioner kr.

– Vi er meget stærke både på fysiske butikker og onlinesalg, og den kombination er nøglen til, at det går godt. Kunderne kan godt lide, hvor ubesværet de kan kombinere online-handel med fysiske butikker, når de køber hos os. Man kan for eksempel bestille online, eller liveshoppe og hente lokalt. Man kan bytte i et varehus, selvom man har bestilt online og i det hele taget nemt komme i kontakt med os. Det styrker kunderelationen og vores mulighed for at give god rådgivning. Kundetilfredshed er motoren i vores succes. Den stiger støt og ligger nu rekordhøjt på næsten 95 procent. Det er jeg meget stolt af, siger adm. direktør Peder Stedal, Elgiganten.

I 2023 åbner Elgiganten i blandt andet Lyngby Storcenter. Det sker til efteråret.

Outletvarehus
I år byder Elgiganten på et helt nyt koncept i form af et outletvarehus, hvor returprodukter og demomodeller sælges til en lavere pris. På den måde vil Elgiganten sikre, at alle produkter bliver solgt og brugt og reducere spild, forklarer Peder Stedal.

Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og havde ved årets regnskabsafslutningen 30. april 40 varehuse landet over.

 

Fakta: Elgiganten

– Elgiganten har fokus på hjemmeelektronik og hårde hvidevarer

– Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og havde ved årets regnskabsafslutning over 2.300 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over samt en af landets største webshops, Elgiganten.dk

– Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2021/2022 omsatte for 48,7 milliarder norske kr. Der er i alt 427 varehuse og cirka 11.000 medarbejdere i Norden (inklusive franchise). Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping i Sverige

– Elkjøp-koncernen ejes af britiske Currys plc

 

Læs alle nyheder om detail her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder