Foto: STB BYG

Krav mod konkursramt entreprenør nærmer sig 400 millioner kr.

Kravene mod konkursramte STB Byg A/S er vokset til godt 390 millioner kr., viser kreditorernes statusopgørelse over konkursboet, skriver fyens.dk, oplyser fagbladet Licitationen.

Problemet er, at der blot er fundet 350.000 kr., oplyser kurator Henrik Steen Jensen fra advokatfirmaet Holst.

Eksempelvis er forsøg på at inddrive penge fra firmaet, som skyldte STB Byg penge, i flere tilfælde blevet afvist med påstande om, at den Vejle-baserede entreprenør omvendt skyldte dem endnu flere penge.

Forsvundne vinflasker for næsten 15.000 kr. og et iøjnefaldende udbytte på 20 millioner kr til ejerne er noget af det, kuratorerne forfølger i konkursboet efter STB Byg, skriver fyens.dk.

STB Byg havde i omegnen af 100 ansatte, da ledelsen indgav konkursbegæring den 1. juni.

Læs mere i Entreprenør med 100 ansatte kaster håndklædet i ringen

Jan Olesen overtog ejerskabet i 1986 efter sin far, der grundlagde firmaet i 1956. Jan Olesen har været eneejer af STB Byg og STB Håndværk, siden han i begyndelsen af 2022 købte den tidligere direktør og medejer, 64-årige Jens Winther, ud af de to selskaber.

Læs mere i Ny direktør for entreprenørfirmaet STB

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder