Adm. direktør Henrik Garver, FRI. Foto: FRI

Danske og ukrainske rådgivere indgår samarbejde

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, har fra oktober indgået en samarbejdsaftale med den danske forenings ukrainske søsterorganisation Interstate Consultants Engineers Guild, Iceg.

Det oplyser FRI.

Formålet med aftalen ’er at styrke samarbejdet og koordineringen af viden mellem FRI og Iceg for på den måde at kunne understøtte en fokuseret og fælles indsats for danske og ukrainske rådgiver- og ingeniørvirksomheder i genopretningen af ​​Ukraine’.

Aftalen glæder adm. direktør i FRI, Henrik Garver:

– Den kommende genopretning af Ukraine kommer til at afføde mange projekter inden for ikke mindst infrastruktur, vand og spildevand, men også byggeri og afledte opgaver.

– Meningen med det nye samarbejde er, at vi, gennem netværksaktiviteter og videnudveksling, kan udvikle og styrke kontakten mellem vores medlemsvirksomheder i Danmark og de modsvarende i Ukraine, så vi kan få alle de aktuelle kompetencer i spil på bedste vis. Hertil kommer, at vi fra både FRI’s og Icegs side vil styrke samarbejdet i de relevante internationale fora, og dermed understøtte at der også fremadrettet er en solid international opbakning til Ukraine, både i den nuværende situation, og når landet på den anden side af krigen skal genopbygges, siger Henrik Garver.

Aftalen blev underskrevet af ledelsen fra begge organisationer tirsdag.

Læs mange flere Ukraine-artikler her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder