Adm. direktør Jesper Faurholdt, Danske Shoppingcentre. Foto: Wilfred Gachau

Danske Shoppingcentre og Nrep uenige om julebelysning

Landets ejere af shoppingcentre er splittede om, hvordan de tårnhøje energipriser skal påvirke julehandlen, skriver Dagbladet Børsen.

Hos landets største ejer af storcentre, Danske Shoppingcentre, får energikrisen adm. direktør, Jesper Faurholdt, til at droppe lyskæder til jul på facaderne af selskabets 18 centre – blandt andet Amager Centret i København og City Vest i Aarhus. Samtidig skærer Danske Shoppingcentre, som er ejet ligeligt af ATP Ejendomme og Danica Ejendomme, 50 procent af lysene fra indendørs udsmykning.

– Egentlig batter det ikke meget økonomisk, men det har en signalværdi. Vi vil ikke pynte for meget op i en tid, hvor mange mennesker er økonomisk presset, siger Jesper Faurholdt til Børsen.

Heller ikke hos Salling Group, der ejer stormagasinet Salling i Aarhus og Aalborg samt Storcenter Nord i Aarhus, bliver den store julebelysning tændt i år.

Hos Nrep, der forvalter 22 danske butikscentre, ønsker udviklingsdirektør Rasmus Meyhoff derimod at sætte lys op som tidligere år, fordi det ’skaber en god stemning og hjælper lejerne i en mørk og kedelig tid’.

Læs alle nyheder om detail her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder