Christian Jessen, indehaver af og erhvervsmægler i Nordicals’ nordsjællandske forretning (til højre), sammen med erhvervsmægler Christoffer Hendrich. Foto: Nordicals

Nordicals udvider i Nordsjælland med nyt erhvervscenter

Nordicals styrker sit fodfæste i Nordsjælland med åbning af ny forretning i Helsingør. Det sker for at repræsentere kunder endnu stærkere i byen, der de seneste år har oplevet en markant udvikling inden for både bolig, erhverv og kultur – og ikke mindst projektmarkedet.

Det oplyser erhvervsmæglerkæden.

– Hos Nordicals sætter vi en ære i at have fingeren på pulsen i det nærområde, hvor vores kunder investerer og har deres forretning. Det gælder ikke mindst i Helsingør, hvor vi har flere kunder, som vi gerne vil repræsentere endnu stærkere lokalt, ligesom vi selvfølgelig også gerne vil åbne døren til nye samarbejder, fortæller Christian Jessen, indehaver af og erhvervsmægler i Nordicals’ nordsjællandske forretning.

Store forventninger til ny forretning
Med sin markante udvikling de seneste år inden for bolig, erhverv og kultur – og gode blanding af de tre ejendomssegmenter – er Helsingør et marked, som det ifølge Christian Jessen er interessant at følge og være til stede i. Han ser det derfor som et naturligt skridt at åbne forretning i byen, hvor Nordicals har god erfaring med at sælge og udleje.

– Helsingør er på alle måder et interessant marked, så jeg har store forventninger til vores nye forretning, og jeg glæder mig til at møde vores kunder med en endnu stærkere, lokal forankring, fortæller Christian Jessen.

Nu 24 Nordicals-forretninger
Med sine 23 forretninger er Nordicals – målt på antal forretninger – den største, partnerdrevne erhvervsmæglerkæde i Danmark. En position, som styrkes med åbningen af den nye forretning i Helsingør – nummer 24. Til sammenligning består EDC Erhverv af i alt 23 erhvervscentre.

Ifølge adm. direktør og partner Erik Andresen, Nordicals A/S, handler det dog ikke om at være størst, men om at have den skarpeste forankring på tværs af landet.

– Hos Nordicals har vi tradition for at stå endnu stærkere, når nye vinde blæser ind over markedet. Det skyldes i høj grad vores lokale forankring med partnerdrevne forretninger over hele landet. For det gør, at vi kender hvert et hjørne af markedet, samtidig med at vi møder vores kunder med et globalt udsyn. Og i dagens marked, hvor morgendagen for mange føles mere usikker, er netop denne kobling mellem det lokale og globale mere relevant end nogensinde. Det er også i det lys, man skal se vores styrkede fodfæste i Nordsjælland, siger Erik Andresen.

Læs også Nordicals stormer frem – og fordobler overskud til godt 80 millioner kr.

Læs også Store udfordringer venter erhvervsmæglere: Vild vækst er fortid

Læs også Stor optur for næsten alle erhvervsmæglere efter coronaår

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder