Partner Bjørn Borg, EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa. Foto: EDC

Endnu en ny partner i EDC Erhverv

Bjørn Borg er ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa. Han er oprindeligt uddannet speditør, men har siden 2010 arbejdet med ejendomshandel, blandt andet typehussalg til private, projektudvikling, salg af råhuse til entreprenører og totalentrepriser til udviklere.

Han har en baggrund inden for salg og kommer senest fra en stilling som salgsdirektør i typehusfirmaet Danhaus.

Bjørn Borg har været i Danhaus i over otte år, hvoraf han de seneste to år har været salgsdirektør. Nu er han skiftet til erhvervsmæglerbranchen og EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa.

– Jeg kommer til at trække en del på min erfaring som salgsdirektør for projektudvikling i Danhaus. Jeg har været vant til en rolle som bindeled mellem sælger og køber, da vi hos Danhaus har bygget for projektudviklere, stået for overdragelsen af projekter til køberne og håndteret slutbruger gennem hele processen.

– Jeg har også erfaring fra investorsiden, da jeg selv har haft to udviklingsprojekter, hvor jeg sammen med nogle gode partnere har været med fra start til slut – fra projektidé til at finde placering, bygge og i sidste ende sælge husene, siger Bjørn Borg, der blev kontaktet af EDC Erhverv Poul Erik Bech om muligheden for at blive partner.

Danmark og USA
38-årige Bjørn Borg har sine rødder i Sønderjylland, nærmere bestemt Padborg. Han har boet i København og USA, men har i de seneste 10 år været bosat i Haderslev med sin familie. Han kommer til at tegne erhvervscenteret i Aabenraa med den nuværende partner Morten Rask Koch Dahl, der siger:

– Jeg er overbevist om, at både vi på kontoret og vores kunder bliver glade for, at vi nu får Bjørn Borg med på holdet. Han er fagligt stærk og har boet her i Sønderjylland det meste af sit liv, så han kender markedsområdet indgående og har et stort netværk i byen. Vi glæder os meget til at få Bjørn med på holdet.

Bjørn Borg blev optaget som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa den 19. september.

EDC Poul Erik Bech består af 75 boligbutikker, 19 erhvervscentre og 650 medarbejdere. EDC Poul Erik Bech blev etableret i 1978 af Poul Erik Bech og er en del af EDC-gruppen.

Læs også EDC Poul Erik Bech lander overskud på godt 150 millioner kr. – erhverv trækker op

Læs også Stor optur for næsten alle erhvervsmæglere efter coronaår

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder